diumenge, 27 de setembre de 2020

Octubre 4, Bonmatí i voltants (03) – últim avís

 

AQUESTA CONVOCATORIA COM LES NORMES QUE LA REGEIXEN, QUEDA SUPEDITADA A LES MESURES DE SEGURETAT QUE PUGUIN ESTAR EN VIGOR EL DIA DE LA BICICLETADA. SI CAL FAREM GRUPS DE 6 PERSONES TANT EN LA BICICLETADA COM EN EL DINAR

 

 

Només anunciar-vos DIMECRES es l’últim dia per apuntar-vos o donar-vos de baixa del dinar.

 

PARTICIPACIÓ:

Per participar en aquesta bicicletada, els socis us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22.

 

Recordeu que teniu que inscriure-us vosaltres emprant el formulari que trobareu a sota. El correu a biciadac@gmail.com només el tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.

 

Formulari d’inscripció

 

Llistat de Participants (consulta)

 

La data màxima tant per apuntar-vos pel dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimecres 30 de setembre no haver-vos donat dins el període habilitat de baixa, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

 

Quan se superin els 20 participants, seguirà oberta l’inscripció com a Llista d’Espera.

 

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2020” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

 

CORREUS RELACIONATS:

Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

 

PROPERES SORTIDES:

Novembre 1, Verges i voltants

Desembre 13, Girona i voltants

 

Seguirem en Contacte.

 

 

 

 

                      Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari