dilluns, 14 de setembre de 2020

Octubre 4, Bonmatí i voltants (01) – Convocatòria

 

AQUESTA CONVOCATORIA COM LES NORMES QUE LA REGEIXEN, QUEDA SUPEDITADA A LES MESURES DE SEGURETAT QUE PUGUIN ESTAR EN VIGOR EL DIA DE LA BICICLETADA

 

 

El diumenge dia 4 d’octubre farem la pedalada  corresponent a l’octubre del 2020.  A continuació trobareu l’informació de la sortida.

 

LLOC DE TROBADA:

·       A 2/4 de 9 del matí al Pavelló de Fontajau (Coordenades Google Maps 41.991494, 2.811744). Els que trieu aquesta opció, recordeu que possiblement no hi haurà ningú de l’organització per guiar-vos.

 

·       A les 9 del mati a l’aparcament que hi ha al costat del pont de Bonmatí (coordenades Google Maps 41.968704, 2.671147 i coordenades GPS  41°58'07.3""N 2°40'16.1"E).  Sortirem puntuals

 

ITINERARI:

Farem un circuit circular amb el següent itinerari: Bonmatí, Trullars, Sant Pere Sestronques, Sant Romà, l’Estanyol, Sant Roc, Vilablareix, Montfullà, Bescanó i Bonmatí

 

DISTANCIA I DESNIVELL:

Pedalarem 33kilòmetres amb un desnivell acumulat de pujada de uns 290 metres. Hi trobarem tota mena de camins, principalment de terra.

 

ESMORZAR:

Ho farem a Sant Pere Sestronques on no hi ha bar. L’esmorzar, com sempre cal portar-lo de casa així com la beguda. Temps màxim de parada 20 minuts.

 

DINAR:

Ho farem al Restaurant La Cantonada.

Carrer del Pi, 1 (a 150 metres de l’aparcament).

17164 Bonmatí

 

Menú únic

  Entrants

   Amanida

   Embotit

   Calamars i croquetes

 

  Parrillada de carn a la brasa amb acompanyament

 

   Vi, aigua i gasosa

 

   Postres i cafè

 

Preu: 19 €

 

Com sempre les begudes no mencionades (refrescos, cerveses, cigalons, xarrups, etc.) es cobrem apart, millor pagar-les directament a l’establiment en el moment de demanar-les.

 

Com que ens trobem amb un numero limitat de places, no es podrà apuntar-se únicament per venir a dinar.

 

NORMES BÀSIQUES DE SEGURETAT RECOMANADES:

La distancia en bicicleta es de 10 metres en línea i 2 en paral·lel entre participants.

 

Quan s’estigui parat i no es mantingui la distancia de 2 metres hi ha que portar mascareta.

 

Cal portar desinfectant per les mans.

 

Esmorzant també cal mantenir les distancies de seguretat.

 

 

ORGANITZADOR:

Joan B.

 

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:

Petja Wikiloc  (no es passarà copia als participants).

Mapa de la ruta

 

(*)  El mapa es orientatiu, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís. Els que s’avancin sense permís es consideraran que han abandonat la bicicletada.

 

PARTICIPACIÓ:

Per participar en aquesta bicicletada, els socis us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22.

 

Recordeu que teniu que inscriure-us vosaltres emprant el formulari que trobareu a sota. El correu a biciadac@gmail.com només el tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.

 

Formulari d’inscripció

 

Llistat de Participants (consulta)

 

La data màxima tant per apuntar-vos pel dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimecres 30 de setembre no haver-vos donat dins el període habilitat de baixa, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

 

Quan se superin els 20 participants, seguirà oberta l’inscripció com a Llista d’Espera.

 

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2020” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

 

CORREUS RELACIONATS:

Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

 

PROPERES SORTIDES:

Novembre 1, Verges i voltants

Desembre 13, Girona i voltants

 

Seguirem en Contacte.

 

 

 

 

                      Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari