divendres, 14 d’agost de 2020

Setembre 6, Vic i voltants (01) – Convocatòria

AQUESTA CONVOCATORIA COM LES NORMES QUE LA REGEIXEN, QUEDA SUPEDITADA A LES NOVES MESURES DE SEGURETAT QUE ENTRARAN EN VIGOR ELS PROPERS DIES

 

 

El diumenge dia 6 de setembre reprendrem les activitats, després de vacances, amb la pedalada  corresponent al setembre del 2020.  A continuació trobareu l’informació de la sortida.

 

LLOC DE TROBADA:

·       A les de 8 del matí al Pavelló de Fontajau (Coordenades Google Maps 41.991494, 2.811744). Els que trieu aquesta opció, recordeu que possiblement no hi haurà ningú de l’organització per guiar-vos.

 

·       A les 9 del mati a l’aparcament a l’aparcament de la Plaça del Sucre de Vic (coordenades Google Maps 41.927139, 2.247833 i coordenades GPS  41°55'37.7"N 2°14'52.2"E).  Sortirem puntuals

 

ITINERARI:

Farem un circuit circular amb el següent itinerari: Vic, Ermita de Sta. Anna, St. Julia de Vilatorta, Castell de Bellpuig, Castell de Sta. Margarita, Font del Glaç, Folgueroles, Dolmen Puigsesllosses, St. Miquel de la Guardia, Manlleu, Sant Julia de Vilamirosa, Vic

 

DISTANCIA I DESNIVELL:

Pedalarem 33,75 kilòmetres amb un desnivell acumulat de pujada de uns 332 metres. Hi trobarem tota mena de camins, principalment de terra.

 

ESMORZAR:

Pararem en un bar a St. Julia de Vilatorta. L’esmorzar, com sempre cal portar-lo de casa així com la beguda. Temps màxim de parada 20 minuts.

 

DINAR:

Ho farem al Restaurant Club Bike d’Osona.

Carrer d’en Perot Rocaguinarda (a 150 metres de l’aparcament).

08500 Vic

 

Menú únic

   Entrants

 

   Amanida i embotit

 

   Carn a la brasa amb acompanyament

 

   Porro de vi del priorat, aigua i gasosa

 

   Postres i cafè

 

Preu: 18 €

 

Com sempre les begudes no mencionades (refrescos, cerveses, cigalons, xarrups, etc.) es cobrem apart, millor pagar-les directament a l’establiment en el moment de demanar-les.

 

Com que ens trobem amb un numero limitat de places, no es podrà apuntar-se únicament per venir a dinar.

 

NORMES DE SEGURETAT:

La distancia recomanada en bicicleta es de 10 metres en línea i 2 en paral·lel entre participants.

 

Quan s’estigui parat i no es mantingui la distancia de 2 metres hi ha que portar mascareta.

 

Cal portar desinfectant per les mans.

 

Esmorzant també cal mantenir les distancies de seguretat.

 

 

ORGANITZADOR:

Josep Mª Soms

 

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:

Petja Wikiloc  (no es passarà copia als participants).

Mapa de la ruta (l’enviarem més endavant)

 

(*)  El mapa es orientatiu, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís. Els que s’avancin sense permís es consideraran que han abandonat la bicicletada.

 

PARTICIPACIÓ:

Per participar en aquesta bicicletada, els socis us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22.

 

Recordeu que teniu que inscriure-us vosaltres emprant el formulari que trobareu a sota. El correu a biciadac@gmail.com només el tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.

 

Formulari d’inscripció

 

Llistat de Participants (consulta)

 

La data màxima tant per apuntar-vos pel dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimecres 2 de setembre no haver-vos donat dins el període habilitat de baixa, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

 

Quan se superin els 25 participants, seguirà oberta l’inscripció com a Llista d’Espera.

 

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2020” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

 

CORREUS RELACIONATS:

Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

 

PROPERES SORTIDES:

Octubre 4, Verges

Novembre 15, Voltants de Bonmatí

Desembre 13, per decidir

 

Seguirem en Contacte.

 

 

 

 

                      Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC


Cap comentari:

Publica un comentari